نحوه اجرای سازه های Lsf
نحوه اجرای سازه LSF که شرکت پناه گستران طاها در زمینه ساخت این سازه ها فعالیت می کند. در این مقاله ضمن بررسی سیستم سازه lsf مزایا و برتری این نوع سازه ها که امروزه در صنعت ساختمان سازی کشور رواج یافته است بپردازیم. این سازه ها به وزن سبک و حمل و نقل آسان و هم چنین سرعت بالا در اجرا و مقاومت بسیار بالا در برابر زلزله و کاهش هزینه های انرژی و عایق بندی دما و صدا در مصالح ساختمانی بسیار پر کاربرد شده است.
این سیستم که بر پایه پروفیل های سبک . اتصالات پیچ و مهره ای و استفاده از بتون های سبک فومی و گچ برگ ها و پانل های سیمانی و ساندویچ پانل سقفی پایه گذاری می شود. این سازه های سبک که با قیمت ارزان و ساخت و ساز سریع برای اقشار ضعیف جامعه بسیار مناسب خواهد بود.
سازه های سبک و ارزان
از این سازه های سبک و ارزان در ویلای پیش ساخته و بازسازی ساختمان های قدیمی استفاده می شود که این امر موجب تسریع در عملیات ساخت و ساز و کاهش هزینه ها از طرف مشتری خواهد شد . نحوه اجرای سازه های LSF بدین شرح می باشد. مرحله اول که طراحی سازهای LSF را شامل می شود طبق نظر و درخواست کارفرما و طرح معماری این سازه سبک که شامل تمام جزییات و محاسبات می باشد و هم چنین در نظر گرفتن فواصل ستون های باربر از هم ، ضخامت ، عرض و نوع ستون ها و تیرها جا نمایی می شود .
در مرحله دوم پس از ساخت سازه های سبک و ارزان که شامل پی ریزی سازه lsf که شامل نواری یا گسترده می باشد انجام می شود.ضوابط طرح و اجرای پی ریزی مطابق مبحث نهم مقررات ملی ساختمان می باشد که در این نوع فنداسیون قابلیت اجرای محل چاه ارت و لوله فاضلاب و تاسیسات مکانیکال و سایر موارد تعبیه شده است.در مرحله سوم سازه های LSF دیوار بار جانبی و بار صغلی را تحمل می کند که این دیوارها به صورت تو خالی هستند و سپس سیستم سقف سازه ای سازه های LSF شامل تیرچه ، سخت کننده های جان ، ترک پیرامونی، بست های تسمه ای ، بست های انسجام دهنده می باشد.ویژگی برجسته این سازه های سبک ضد حریق و نسوز بودن آن است که با این محصول دیوارها و پارتیشن بندی های اسکلت فلزی ساختمان در مقابل حریق ایمن می باشد.