داستان تولد سازه های سبک قسمت دوم
داستان تولد سازه های سبک قسمت دوم، به بررسی مزایای استفاده از سازه های سبک می پردازد :
- کاهش مصرف مواد مصرفی : که در این سازه ها فولاد می باشد . با در نظر داشتن مقاطع ساخته شده با ورق های با ضخامت کم که باعث کاهش وزن اسکلت سازه حدود 40 % و بارهای مرده ساختمان می شود .
- امکان افزودن طبقات به ساختمان با وزنی نسبتا پایین
- سهولت در تفکیک اجزای سازه و سهولت در مونتاژ سازه که این اتصالات به صورت پیچ و پرج بوده که باعث تسهیل در امر مونتاژ می شود .
- سرعت بالای اجرا که به دلیل آماده سازی پانل ها در محل ساخت انجام می شود هنگام نصب درمحل پروژه از سرعت بالایی برخوردار است .به طور مثال یک ویلا زمانی بین 2 تا 3 ماه زمان نیاز دارد .
دوست محیط زیست
این محصول که از سازه های فولادی ساخته شده بر خلاف دیگر مصالح ساختمانی قابلیت بازیافتی دارد . که هرساله میزان قابل توجهی سازه های سبک فولادی در جهان بازیافت می شود .
انعطاف پذیری در طراحی سازه
در سازه های سبک هیچ محدودیتی در طراحی وجود ندارد و برای معماری خاص یا بازشوهای مختلف بسیار پر کاربرد می باشد . از سازه های سبک می توان در کنار سایر سیستم ها و امکان عبور سیستم ها از داخل پانل استفاده کرد.
مقاومت بالا
مقاومت در برابر زلزله و دقت بالا در زمان تولید قطعات وبه حداقل رسیدن خطاهای نیروی انسانی بالا بردن و بالا بردن افزایش ایمنی و نظم در زمان اجرای پروژه در کلیه فصول و شرایط جوی مختلف و مقاومت در برابر زنگ زدن و خوردگی در شرایط محیط معتدل مثل مناطق شمالی کشور و محیط گرمای بالا در شرایط جنوب کشور می باشد .
داشتن استاندارد
عمر مفید و کیفیت بالا و برخورداری از استاندارد های جهانی در صرفه جویی مصرف انرژی ، حمل و نقل آسان حتی برای مناطق صعب العبور و داشتن امکان تولید بالا و تطبیق با شرایط فرهنگی جامعه و ساختمان های سنتی که امکان استفاده از نقاشی ، کاغذ دیواری و غیره و در آخر عملکرد صوتی بالا و و برخوردار از استانداردهای جهانی و ضوابط ضد حریق .
شرکت پناه گستران طاها
در قسمت بعدی این مفاله به بررسی سیستم کف ساختمانی سازه های سبک از شرکت پناه گستران طاها که پیشرو در ارائه ، سازه های سبک ، سازه lsf ، ویلای پیش ساخته و بازسازی ساختمان های قدیمی می باشد ما را همراهی کنید .